Joinchamp ZC-S700 stomatološka stolica

Stomatološka stolica ZC-S700

VIDEO PREZENTACIJA (otvorite link):
http://www.dentalunitvideo.com/zc-s700-dental-chair-package.html

Luksuzna stomatološka stolica modernog i ergonomskog dizajna. Ručno radjen tapacirung od mikro fibera i brzo podizanje naslona za ledja (9 sec) doprinosi udobnosti i luksuzu. Pouzdan ram stolice uradjen od nerdjajućeg čelika čini ovaj model stolice jednu od nastabilnijih na tržištu.

S700 nam nudi nekoliko konfiguracija u skladu sa zahtevima kupaca zadržavajući istovremeno funkcionalnost i stabilnost u radu.

Stolica za pacijenta
ima dva tiha i brza elektromotora koja služe da se ista pokreće u šest pravca. Korisniku stoje na raspolaganju 9 programabilnih položaja. Upravljanje stolicom se vrši preko doktorskog bloka, asistentskog dela, kao i preko multifunkcionalne papuče. Masivan tapacirung je izradjen ručno od mikro fiber kože i zaslužan je za izvanrednu udobnost.

Reflektor
LED FARO MAIA sa promenjljivim, trostepenim intenzitetom svetlosti, lako je podesiv po visini i pomerljiv u svim pravcima. Uključuje se po izboru preko doktorskog bloka, asistentskog dela ili prekidača na samom reflektoru.

Doktorski blok.
Opremljen je negatoskopom za intraoralne filmove kao i sa LCD displejom na kome se može pratiti status stomatološke stolice za vreme rada. Karakteriše ga dupla tacna za instrumente od kojih je jedna pomerljiva u svim pravcima. Tacne se mogu skidati radi lakšeg održavanja kao i sterilisanja. Preko kontrolnog panela diigitalnim komandama se upravlja stolicom, uključuje negatoskop, podešava intenzitet osvetljavanja reflektora, puni se čaša, ispire fontana…

Na doktorskom bloku se nalazi nosač za pet visećih creva:
– tri turbinska creva bez svetla
– puster sa tri funkcije, za hladnu i toplu vodu
– slobodno mesto za ultrazvučni skidač kamenca

Asistentski deo
je opremljen novim kontrolnim panelom sa 10 tastera preko kojih se takodje može upravljati pacijent stolicom. Za pokretljivost u svim pravcima je zaslužna poluga sa dva kolena koja obezbedjuje slobodnu rotaciju i olakšava rad.

Oprema na asistentskom delu:
– široko crevo za vazdušnu sukciju
– uzano crevo za vodenu sukciju
– puster sa tri funkcije, za hladnu i toplu vodu
– slobodno mesto za LED lampu za polimerizaciju

Vodena jedinica
je na podu tako da se stolica pokreće nezavisno od vodene jedinice. Pljuvaona je pomerljiva a punjenje čaše, ispiranje fontane se može kontrolisati sa doktorskog i asistentskog dela. Pomerljiva keramička pljuvaona se može skinuti radi lakšeg održavanja i dezinfekcije.

Terapeutska stolica
je udobna za stomatologa. Dostupno je više različitih tipova terapeutskih stolica.