Joinchamp ZC-S600 stomatološka stolica

Stomatološka stolica ZC-S600

VIDEO PREZENTACIJA (otvorite link):
http://www.dentalunitvideo.com/zc-s600-dental-chair-package.html

Luksuzna stomatološka stolica dizajnirana u skladu sa ergonomskim zahtevima kako bi udovoljila komforu stomatologa i pacijenta.

Konfiguracija stomatološke stolice:

Stolica za pacijenta sa tapacirungom od kože, sa naslonom za ledja i glavu. U 6 pravaca je pokreću 2 tiha i brza elektromotora. Korisniku stoje na raspolaganju 9 programabilnih položaja. Za stabilnost stolice zadužen je ojačan metalni ram. Upravljanje stolicom se vrši preko doktorskog bloka, asistentskog dela, kao i preko multifunkcionalne papuče.

Reflektor LED FARO EDI sa promenjljivim, trostepenim intenzitetom svetlosti, lako podesiv po visini i pomerljiv u svim pravcima. Uključuje se po izboru preko doktorskog bloka, asistentskog dela ili prekidača na samom reflektoru.

Doktorski blok. Opremljen je negatoskopom za intraoralne filmove kao i sa LCD displejom na kome se može pratiti status stomatološke stolice za vreme rada. Karakteriše ga dupla tacna za instrumente od kojih je jedna pomerljiva u svim pravcima. Tacne se mogu skidati radi lakšeg održavanja kao i sterilisanja. Preko kontrolnog panela diigitalnim komandama se upravlja stolicom, uključuje negatoskop, podešava intenzitet osvetljavanja reflektora, puni se čaša, ispire fontana…

Na doktorskom bloku se nalazi nosač za pet visećih creva:
– tri turbinska creva bez svetla
– puster sa tri funkcije, za hladnu i toplu vodu
– slobodno mesto za ultrazvučni skidač kamenca

Asistentski deo je opremljen novim kontrolnim panelom sa 10 tastera preko kojih se takodje može upravljati pacijent stolicom. Za pokretljivost u svim pravcima je zaslužna poluga sa dva kolena koja obezbedjuje slobodnu rotaciju i olakšava rad.

Oprema na asistentskom delu:
– široko crevo za vazdušnu sukciju
– uzano crevo za vodenu sukciju
– puster sa tri funkcije, za hladnu i toplu vodu
– slobodno mesto za LED lampu za polimerizaciju

Vodena jedinica je na podu tako da se stolica pokreće nezavisno od vodene jedinice. Pljuvaona je pomerljiva a punjenje čaše, ispiranje fontane se može kontrolisati sa doktorskog i asistentskog dela. U vodenoj jedinici je ugradjen sistem za destilovanu vodu kao i bojler za toplu vodu.

Terapeutska stolica je udobna za stomatologa. Dostupno je više različitih tipova terapeutskih stolica.