O nama

Commex doo - O nama

COMMEX DOO osnovan je 09.05.1995. godine. Osnovna delatnost firme je snabdevanje stomatoloških ordinacija i zubotehničkih laboratorija opremom, instrumentima i potrošnim materijalima. Od osnivanja firma se bavi uvozom i izvozom, a sva roba se nabavlja direktno od proizvođača ili od njihovih predstavnika.

Moto firme je, bio i ostao, da kupcima nudimo visoko kvalitetne proizvode po povoljnim uslovima.

Prvi inostrani dobavljač je bio W&H DENTALWERK, iz Austrije. Uspešna saradnja sa ovom firmom traje i danas. Zahvaljujući toj saradnji COMMEX DOO je i danas najpoznatiji snabdevač srpskog tržišta stomatološkim turbinama, kolenjacima, hirurškim, nasadnim instrumentima, fiziodispenzerima, tehničkim mikromotorima…

W&H je već dugi niz godina lider u inovacijama na polju nasadnih instrumenata, i aparata namenjenih stomatološkoj praksi. Posebno su cenjeni autoklavi klase B, poznati pod imenom LISA i LINA.

COMMEX DOO od 2000. godine uspešno zastupa firmu O.M.S Italija i stomatološki apatati (stomatolške stolice) LINEA ESSE, TEMPO 9 PX NEW, VIRTUOSUS, CARVING…ovog proizvođača našle su svoje mesto u velikom broju ordinacija.  
Pored stomatoloških aparata OMS, već dugi niz godina uvozimo i plasiramo na naše tržište stomatološke aparate JOIN CHAMP Kina. Modeli ZC 9300, ZC 9200A, ZC S-300, ZC S-400, ZC S-500, ZC S-600 I ZC S-700 besprekorno rade u više od 300 stomatoloških ordinacija širom Srbije, Bosne i Hercgovine i Crne Gore.

Od 1996. godine uspešno sarađujemo sa nemačkom firmom DFS, čiji smo zastupnik za Srbiju. Svakako moramo istaći metale za zubnu tehniku ove firme NIADUR, BIODUR SOFT I DIADUR. Gotovo da nema stomatološke ordinacije ili zubotehničke laboratorije u Srbiji koja u svakodnevnom radu ne koristi neki od proizvoda DFS, bilo da se radi o frezama, sitner dijamantima, voskovima, dijamantskim borerima, borerima i frezama za oralnu hirurgiju, dijamantskim šajbnama svih vrsta…

Zastupamu i najpoznatijeg južnokorejskog proizvođača vrhunskih tehničkih mikromotora, FORTE 100, FORTE 200, OZ BLACK kao i STRONG 207, STRONG 204, STRONG 209, STRONG 210…

Od 2005. godine na tržište plasiramo kompresore najpoznatijih kineskih proizvođača,

DYN AIR i SHANGAY GREELOY.

Pored navedenog istakli bismo i ponudu veliki broj aparata za zubnu  tehniku ( indukcioni ljevači, peskare, elektrolize, zubotehnički vibratori, aspiratori, zbotehnički stolovi…).
Nadam se da ćete na našem sajtu pronaći ono što vam je potrebno. Biće mi posebno drago ako nas kontaktirate pute e-maila, telefona, a ipak je najbolje i najlepše da nas posetite!